• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
2
در این محتوا قصد داریم دو سدان وارداتی جدید به بازار، تویوتا لوین توربوشارژ و هوندا سیویک، را پیش روی هم قرار دهیم و ببینیم کدام یک ارزش خرید بیش‌تری دارد.

مقایسه تویوتا لوین توربو و هوندا سیویک ؛ کدام سدان وارداتی؟

  • کد خبر : 12724
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
مقایسه تویوتا لوین توربو و هوندا سیویک ؛ کدام سدان وارداتی؟
در این محتوا قصد داریم دو سدان وارداتی جدید به بازار، تویوتا لوین توربوشارژ و هوندا سیویک، را پیش روی هم قرار دهیم و ببینیم کدام یک ارزش خرید بیش‌تری دارد.

با باز شدن مجدد درهای واردات، شاهد حضور مجدد برندهای معتبری همچون تویوتا، هوندا، کیا و هیوندای در کشور هستیم و در این بین علاوه بر کراس اوورها که همیشه طرف‌داران خاص خود را دارند، سدان های متنوعی نیز وارد بازار کشورمان شده است، که در ادامه قصد داریم دو نمونه از این سدان ها را، لوین و سیویک، پیش روی یکدیگر قرار دهیم تا ببینیم کدام یک ارزش خرید بالاتری را ارائه می دهد.

تویوتا لوین و هوندا سیویک

 

لوین یکی از محصولات تویوتا ویژه بازار چین است که البته در حال حاضر برای اولین بار است شاهد حضور این سدان در ایران هستیم. به طور کلی، تویوتا لوین را می توان همان کرولا دانست، زیرا از نظر طراحی ظاهری، مشخصات فنی، امکانات و… به تویوتا کرولا که در ایران بسیار شناخته شده تر است، شباهت زیادی دارد.

لوین در کارخانه GAC چین به تولید می رسد. تویوتا لوین در بخش ظاهری درست برخلاف برادر تنی خود یعنی کرولا، طراحی بسیار جذاب تر و مدرن تری دارد. در قسمت دماغه لوین با چراغ هایی کشیده مواجه هستیم که در مقایسه با چراغ کرولا جذابیت بیش‌تری دارد و سپر با یک ورودی هوای بزرگ سبب شده است تا خودرو اسپرت تر از سگمنت اقتصادی خود جلوه کند. طراحی عقب لوین اما به اندازه ی نمای جلو گیرا نیست و شاید بتوان گفت کرولا در این بخش از زیبایی بیش‌تری برخوردار است.

 

در طرف مقابل، سیویک را داریم؛ سدانی با طراحی بسیار هماهنگ که در نگاه اول گویی با یک آکورد کوچک تر و جذاب تر مواجه هستید. چراغ های کشیده از دو طرف به صورت پله ای به جلوپنجره باریک خودرو متصل هستند و طراحی سپر برخلاف لوین به گونه ای است که هم چاشنی اسپرت دارد و هم چاشنی لوکس و خانوادگی.

در نمای کناری نیز پختگی همیشگی هوندا را شاهدیم و چراغ های عقب نیز با گرافیک Lشکل و فیزیک بزرگ، لوکس و جذاب جلوه می کنند.

در کل می توان گفت طراحی ظاهری سیویک نسبت به لوین پخته تر و اندکی لوکس تر است و در طرف مقابل، لوین شاید کمی اسپرت تر و جوان پسندتر باشد.

امکانات دو خودرو

 

تویوتا لوین بنزینی قرار است با سطح آپشنی پایین تری نسبت به نسخه هیبرید عرضه شود. هفت ایربگ (زانویی راننده)، ترمز پارک برقی، سیستم پایش فشار تایرها، کنترل پایداری الکترونیکی، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی، ترمز کمکی، آنتی ترپ شیشه ها و سانروف، صندلی ایزوفیکس، سیستم هشدار و جلوگیری تصادف از جلو با تشخیص عابر پیاده، کروز کنترل، رادار بین خطوط فعال، نور بالا اتوماتیک، سیستم ورودی بدون کلید، استارت دکمه ای، سیستم تهویه دستی، اپل کارپلی و اندروید اتو و… از امکانات مهم لوین بنزینی اند.

 

از امکانات ایمنی و رفاهی سیویک هم می توان به مانیتور ۹ اینچی، گرم‌کن جلو، سانروف، ۸ عدد اسپیکر، شارژر ۱۲ ولت، ۳ حالت رانندگی، ترمز پارک برقی، اتوهلد، هشت عدد کیسه هوا، سیستم کنترل پایداری، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی، ترمز اضطراری، سیستم پایش فشار باد تایرها، سیستم هشدار برخورد از جلو، سیستم هشدار بین خطوط، رادار حرکت بین خطوط، کروز کنترل تطبیقی، فرمان برقی، سیستم استارت و ورود بدون کلید، دوربین عقب، تهویه عقب، آینه الکتروکرومیک، سانروف، سنسور نور و باران و… اشاره کرد.

مشخصات فنی دو خودرو

 

تویوتا لوین بنزینی وارداتی مانند کرولا دارای یک پیشرانه ۱۲۰۰ سی سی ۴ سیلندر توربوشارژ است‌. حداکثر قدرت این پیشرانه ۱۱۶ اسب بخار و بیشینه گشتاور آن ۱۸۵ نیوتن متر اعلام شده است. قدرت تولیدی پیشرانه لوین توربو هم از طریق یک جعبه دنده اتوماتیک CVT با تعویض مصنوعی ۱۰ سرعته به چرخ های جلوی این خودرو انتقال می یابد.

 

در هوندا سیویک وارداتی آذریوردسال شاهد استفاده از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ هستیم. این پیشرانه قادر به تولید بیشینه قدرت ۱۸۰ اسب بخار و بیشینه گشتاور ۲۴۰ نیوتن متر است و نیروی تولیدی پیشرانه توسط یک گیربکس CVT نسل سه با تعویض مصنوعی ۹ سرعته به چرخ های جلو منتقل می شود. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو ۶.۷ لیتر در صد کیلومتر است.

سوالات متداول

تویوتا لوین بنزینی چه مشخصاتی دارد؟

تویوتا لوین بنزینی وارداتی مانند کرولا دارای یک پیشرانه ۱۲۰۰ سی سی ۴ سیلندر توربوشارژ است‌. حداکثر قدرت این پیشرانه ۱۱۶ اسب بخار و بیشینه گشتاور آن ۱۸۵ نیوتن متر اعلام شده است. قدرت تولیدی پیشرانه لوین توربو هم از طریق یک جعبه دنده اتوماتیک CVT با تعویض مصنوعی ۱۰ سرعته به چرخ های جلوی این خودرو انتقال می یابد.

هوندا سیویک چه مشخصاتی دارد؟

در هوندا سیویک وارداتی آذریوردسال شاهد استفاده از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ هستیم. این پیشرانه قادر به تولید بیشینه قدرت ۱۸۰ اسب بخار و بیشینه گشتاور ۲۴۰ نیوتن متر است و نیروی تولیدی پیشرانه توسط یک گیربکس CVT نسل سه با تعویض مصنوعی ۹ سرعته به چرخ های جلو منتقل می شود. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو ۶.۷ لیتر در صد کیلومتر است.

لینک کوتاه : https://www.uead.ir/?p=12724

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.