• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025
23

آسیب شدید ۵۸۵ بنگاه صنفی در حادثه پلاسکو و بیکارشدن ۳۰۰۰کارگر

  • کد خبر : 7074
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۲

رئیس اتاق اصناف با بیان اینکه ۵۸۵ بنگاه صنفی در حادثه پلاسکو آسیب شدید دیده‌اند، گفت: از این تعداد حدود ۳۰۵ واحد به طور کامل سوخته و ۳۰۰۰ کارگر بیکار شده‌اند. به گزارش ایسنا، علی فاضلی در جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس و در جریان بررسی ابعاد پلاسکو گفت: از ابتدای بروز حادثه پلاسکو نگاه […]

رئیس اتاق اصناف با بیان اینکه ۵۸۵ بنگاه صنفی در حادثه پلاسکو آسیب شدید دیده‌اند، گفت: از این تعداد حدود ۳۰۵ واحد به طور کامل سوخته و ۳۰۰۰ کارگر بیکار شده‌اند.

به گزارش ایسنا، علی فاضلی در جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس و در جریان بررسی ابعاد پلاسکو گفت: از ابتدای بروز حادثه پلاسکو نگاه و رویکرد اتاق اصناف تشکیل کارگروه هایی برای ساماندهی آسیب دیدگان به دور از همه جنجال هایی بود که برخی ها آفریدند. لازم است از دولت و مجموعه مدیران شهری بخصوص شهردار برای ساماندهی و نجات جان مصدومان تقدیر کند.

وی در توضیح کمیته های تشکیل شده در اتاق اصناف با محوریت اتاق اصناف تهران گفت: این کمیته ها به چند موضوع توجه خاص داشتند که شامل جمع آوری و ارزیابی اطلاعات اصناف آسیب دیده از حیث خسارات جانی و مالی و برآورد خسارات، کارگروه حقوقی برای بررسی وضعیت حقوقی مالکان و کارگران، کارگروه ساماندهی برای تعیین تکلیف وضعیت بیکاران، احقاق حقوق کارگران و بازگرداندن آنها به چرخه فعالیت است.

رئیس اتاق اصناف در ادامه گفت: در حادثه پلاسکو ۵۸۵ بنگاه صنفی آسیب شدید دیده اند و برخی از آنها یعنی حدود ۳۰۵ واحد به طور کامل سوختند و ۳۰۰۰ کارگر بیکار شدند.

فاضلی تاکید کرد که نگاه و رویکرد اتاق اصناف بازگرداندن سریع کارگران به چرخه کار بود تا وضعیت معیشتی آنها دچار اختلال نشود در همین زمینه کارگروهی از سوی دولت به محوریت معاون اول رئیس جمهور تشکیل شد که در آن رئیس بنیاد مستضعفان و شهردار نیز حضور دارد که از این حیث جای تقدیر دارد. تا اینجای حادثه،‌ حادثه مهار شد و دولت مجموعه تمهیدات را در نظر گرفت البته امیدواریم دستگاه های ذیربط بخصوص بانک ها در ارائه خدمات کوتاهی نکنند.

رئیس اتاق اصناف در ادامه با بیان اینکه یک سوم بناهای تجاری کشور آسیب پذیر هستند، گفت: متاسفانه اصناف در امر سیاست گذاری بخصوص در امور شهری اختیاری ندارد و شرکت داده نمی شود. پس تقاضای ما این است که به این ۳ میلیون بنگاه توجه بیشتر شود که متاسفانه شرایط خوبی در نظام برنامه ریزی کشور ندارند. تاکنون اصناف در ۵ برنامه توسعه دیده نشده اند و متاسفانه در برنامه ششم نیز دیده نشده اند.

فاضلی در پایان از مجلس شورای اسلامی درخواست کرد که احترام خاصی به ۳ میلیون بنگاه صنفی داشته باشد که شرکت ۵۰ هزار بنگاه تولیدی کشور را رهبری می کند.

لینک کوتاه : https://www.uead.ir/?p=7074

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.